Usi din lemn stratificat
Poza Usa 2

Uşi ... rezistenţă şi stil

Un element decorativ important îl reprezintă uşile de interior care se pot armoniza cu pardoseala, cu mobilierul camerei, cu nuanţa pereţilor sau cu cea a ferestrelor.

Se realizează în orice dimensiune şi într-o gamă foarte largă de modele. Atât uşile de interior, cât şi uşile de exterior se execută din lemn de stejar sau răşinoase, în structură ramă cu tăblie şi pot fi prevăzute cu sticlă.

Varietatea modelelor şi nuanţelor de culoare, alături de precizia execuţiei şi finisarea suprafeţelor conferă posibilităţi pentru o alegere estetică cât şi pentru satisfacţie de lungă durată.
Poza Usa 1

Uşi de exterior

Produse din cele mai bune materiale, din lemn de esenţe variate, care conferă produsului calităţi excepţionale de rezistenţă, soliditate, naturaleţe, uşile de exterior Natura Lemn vă vor proteja căminul împotriva agenţilor externi de orice natură, menţinând căldura şi ambianţa acestuia, şi un sentiment de confort şi securitate neegalat de nici un alt produs.
Poza Usa 3

Uşi de interior

Integrate perfect ambianţei casei dumneavoastră, în ton cu stilul ce vă caracterizează, uşile de interior pot fi executate cu modele si dimensiuni diferite, cu deschidere prin rotire, rotire şi basculare sau glisare. Fiind variate ca şi amplasare: pentru dormitor, sufragerie, bucătărie, baie, mansardă, etc., pot fi realizate fie în maniera fiecărei încăperi, fie în unitatea întregii case, armonizându-se cu pardoseala, cu mobilierul, cu culoarea peretilor sau cu cea a ferestrelor.

Soluţie

Daţi formă oricărei idei prin alegerea modelului dorit (uşi pline, cu ochiuri de cristal, cu structură combinată etc.), a culorii lemnului: natur, şlefuit sau la cerere, băiţuit, lăcuit sau vopsit în culoarea favorită, a feroneriei, pentru a căştiga un aliat pentru casa dumneavoastră.
U7 70x215 cm rotobasculant
U8 80x215 cm rotobasculant
U9 80x215 cm rotobasculant
U10 90x215 cm rotobasculant
U15 100x215 cm rotobasculant
UB10 150x215 cm rotobasculant
UB15 100x215 cm 2 canaturi, 1 rotobasculant
UA - 2 canaturi de acces
© 2007 NaturaLemn
Braşov, str. Zizinului nr. 109bis
contact@natura-lemn.ro
Inovativ Media