Mobilier din lemn masiv
Poza Mobila 1

Mobilier din lemn

Mobilierul din lemn se caracterizează prin robusteţe, durabilitate şi modularitate, putând fi cu uşurinţă adaptat spaţiilor interioare ale beneficiarului.

Mobilierul se regăseşte într-o gamă variată de spaţii precum: camere de zi, baruri, dormitoare, camere pentru copii şi tineret, camere de studiu, bucătarii, dressing-uri, living-uri, birouri, preluând din caracteristicile fiecărui spaţiu: seriozitate, inocenţă, modernism, spaţiozitate, pentru a se integra aici cu uşurinţă.
Poza Mobila 2

Ce vă oferim

Având în vedere că mobilierul este un element regăsit în viaţa de zi cu zi, acesta trebuie să satisfacă întru totul necesităţile noastre zilnice, astfel că în alegerea lui trebuie ţinut cont de fiecare detaliu. Aici intervenim noi, Natura Lemn, pentru a vă sfătui în alegerea celei mai bune soluţii, şi pentru a vă acorda ajutorul pentru realizarea unui produs bun, de calitate superioară, durabil. Gama de produse este foarte diversificată, iar produsele se execută doar la comandă.

Mese, Dulapuri, Etajere, Paturi, Noptiere, Mobilier de bucatarie
Dar şi articole de mobilier la comanda clientului.

Bucătării - moderne într-o gamă variată de culori şi dimensiuni pentru încadrarea perfectă în ambianţa existentă. Accesorizarea acoperă cerinţele unei bucătării moderne.

Birouri - de diferite dimensiuni şi întrebuinţări pornind de la un simplu blat cu două laterale până la modele cu forme complexe şi zone speciale pentru calculator, imprimantă, sertare şi rafturi suspendate.

Dormitoare - paturi în forme diferite pentru una sau două persoane, cu noptiere şi comode. Patul poate fi prevăzut cu sertare pentru lenjerie.
© 2007 NaturaLemn
Braşov, str. Zizinului nr. 109bis
contact@natura-lemn.ro
Inovativ Media