Ferestre din lemn stratificat
Poza Fereastra 1

Ferestre ... confort şi stil

Destinate pentru amenajarea locuinţelor, sau a spaţiilor cele mai diverse: magazine, birouri, terase, etc., ferestrele Natura Lemn, realizate la comandă sau în serie, din lemn de esenţe diverse, vor aduce un plus de confort şi siguranţă locului unde sunt amplasate. Acestea pot avea forme, dimensiuni, culori din cele mai variate, dar întotdeauna cu aceleaşi caracteristici tehnice superioare: izolare fonică şi termică, grad de prevenire a formării condensului şi împiedicare a pătrunderii apei ridicat, etanşare perfectă.

Compartimentarea ferestrelor într-unul, două sau mai multe canaturi, deschiderea în două planuri: rotire (în plan orizontal) şi basculare (în plan vertical), se realizează în funcţie de proiect şi de dorinţele clientului.

Poza Fereastra 2
Profilul folosit pentru ferestre este din lemn stratificat de răşinoase - molid, meranti, stejar cu umiditate scăzută (maxim 12%) - îmbinat în dinţi şi lipire în presă, cu adezivi ecologici, realizând un montant rezistent şi perfect stabil, fără noduri.

Ferestre sunt realizate din geam termoizolant, cu feronerie WINKHAUS iar finisajul se execută cu baiţuri sau vopsele ecologice pe bază de apă, produse de SIKKENS.

Paleta de culori este nelimitată.
Poza Fereastra 3
Garanţie: Tipuri de ferestre pe care le realizăm:
Caracteristici ferestre:
Vă stăm la dispoziţie pentru asistenţă în măsurători şi proiectarea modelului de ferestre dorit.

Preţurile sunt stabilte în funcţie de dimensiuni, forme, deschidere, finisaje, geam termopan şi alte accesorii.
F4
40x60 cm
rotobasculante
F7
70x125 cm
rotobasculante
F12
120x150 cm
2 canaturi, 1 basculant + 1 rotobasculant
F15
120x150 cm
2 canaturi, 1 basculant + 1 rotobasculant
V50
500x230 cm
4 canaturi culisante
© 2007 NaturaLemn
Braşov, str. Zizinului nr. 109bis
contact@natura-lemn.ro
Inovativ Media